Deputetët e zgjedhur të PD, Mark Marku dh Agron Gjekmarkaj nuk kanë votuar në zgjedhjet për kryetarin e ardhshëm të demokratëve.

Sipas BalkanWeb raportohet se dy deputetët dhe pedagogët shkuan me vonesë në selinë e PD, pas orarit zyrtar 19:00.

Ata nuk mundën të votojnë pasi procesi ishte mbyllur tashmë.