Një shofer i dehur në Elbasan, Nuri Allkja, 62 vjeç, duke drejtuar një “Mitsubishi”, ka marrë përpara tre makina të përkuara.

Zhurma e madhe dhe sherri që pasoi bëri q?7 Policia t?7 mbërrinte me shpejtësi dhe t’i vinte prangat Allkajt, banor i qytetit. Arrestimi ndodhi në lagjen “5 Maji”, pikërisht aty ku ai dhe u bëri dëmin 3 shoferëve të tjerë. Allkja akuzohet për veprën penale “Drejtimi i automjetit në gjendje të dehur” parashikuar nga neni 291 i Kodit Penal.