Miku i Trump-it Howard Stern në programin e tij të mërkurën ka deklaruar se Trump do ta urrejë të qenit president dhe kjo do të jetë e dëmshme për shëndetin e tij mendor.

Stern dhe Trump janë miq prej një kohë të gjatë, me Trump që ka qenë i ftuar shumë herë në emisionin e Stern. “Më pëlqen Donald shumë personalisht. Unë isha i tronditur kur ai vendosi të kandidojë për president, dhe akoma më shumë jam i tronditur se njerëzit e morën seriozisht”, ka thënë Stern. Stern shtoi se Trump është një person që dëshiron që njerëzit ta duan, dhe se akoma dëshiron që atë post ta fitonte Clinton, shkrua CNN. “Ai po përpiqet që të gjejë mashtrime me votat që presidencën ta marrë Clinton”.