Shpërthimi i bombulës ka ndodhur në një lokal në Vaqarr.

Dy persona kanë mbetur të plagosur rëndë dhe janë dërguar menjëherë në Spitalin e Traumës në Tiranë.

Ende nuk dihen detaje për ngjarjen, por mësohet se shpërthimi ka qenë i fuqishëm dhe thuajse ka shkatërruar lokalin.