Një makinë “Benz” ka ka marrë flakë dje në Sukth të Durrësit në ecje e sipër dhe është djegur. Drejtuesi i saj, P.H. 69 vjeç, arriti të dalë në kohë nga makina dhe të mos pësojë gjë.

Policia e Durrësit pasi kreu hetimet gjykoi se zjarri në makinë ka rënë si pasojë e një defekti dhe dosja i kaloi Prokurorisë së Rrethit Gjyqësor Durrës si ngjarje aksidentale.