Aktori Neritan Licaj ka reaguar sërish pas shembjes së Teatrit Kombëtar. Reagimi i tij është më shumë një shpërthim dhe vuajtje për atë që ka ndodhur.

Sipas tij, bashkë me shembjen e Teatrit ka vdekur edhe një pjesë e tija nën ato rrënoja.

“Do doja të mbyllja sytë një çast e kur t’i hapja TK të ishte aty. Për fat të keq kanë mbetur vetëm rrënojat. Një pjesë e imja ka vdekur nën ato rrënoja! Me pjesën time të vrarë, ka dhe dy kufoma nën rrënoja. Neritan Liçaj: Dy kufomat janë Rama dhe Erion Veliaj”,– thotë ai.