Shpërthimit i nje transformatori në qytetin e Fierit ka lënë pa drita siptalin e qytetit dhe Dsia lagje te qytetit.

Një transformator në lagjen “1 Maji” në Fier ka shpërthyer në flakë. Ngjarja ka ndodhur rreth orës 10:30 të ditëS së sotme.

Transformatori i kabinës së kësaj lagjeje ka shpërthyer duke lënë pa energji elektrike një pjesë të kësaj lagjeje dhe përkohësisht spitalin, pasi në spital është mundësuar energjia me gjenerator dhe nga një linjë tjetër.

Zjarri ka rënë pranë lavanderise së spitalit, në një objekt privat. Si pasojë e zjarrit ka vetëm dëme materiale. Zjarrëfikësit kanë ndërhyrë për të shuar zjarrin.