Shpërthimi i ndodhur në kombinat në rrugen Koço Poro ka shkatuar vetëm dëme materiale. Fqinjët e K.Uka pronar i banesës thonë se gjthçka ndodhi reth orës 1.40 minuta të natës.

Banesa ku është vendosur eksplozivi që mendohet se ka qenë rreth 300 gram është një katëshe dhe pronë e K.Uka i cili ka edhe një lokal në pronësi.

Sipas fiqnjëve të cilët kanë folur për mediat, familja Uka nuk ka asnjë lloj konflikti me njeri, ndërkohë që policia po heton edhe pisten e ndonjë ngjarje të kaluar.