Një shpërthim ka tronditur ndërtesën e Zyrës së Postës në Amsterdam dhe policia dyshon se bëhet fjalë për një letër-bombë.

Sipas informacionit fillestar, askush nuk u lëndua në shpërthim, njoftoi Reuters, duke cituar policinë.

Për momentin nuk ka detaje tjera lidhur me shpërthimin.