Klubi i poezise ne Qendren Rinore Arka nuk e humbet asnjehere kohen, duke mbledhur rreth vetes autore dhe poete te njohur.

Kesaj radhe i ftuar ka qene autori i njohur, Shpetim Kelmendi. Ai ka diskutuar me te rinjte, ne lidhje me poezine, me artin dhe librin, te cilat lidhen se bashku me njera tjetren. Autori i njohur shkodran, zija Vukaj, i pranishem ne kete aktivitet, ka edhe nje mesazh per poetet ne shkoder.Shpetim Kelmendi lindi më 30 mars 1963 në internim ku kaloi dhe vitet e para të fëminisë së tij. Ka studiuar për Gjuhë-Letërsi në Universitetin “Luigj Gurakuqi“, Shkodër. Është pjesëmarrës në antologji të ndryshme të letërsisë bashkëkohore shqipe, si dhe bashkëhartues i tekstit “Antologji e Prozës Bashkëkohore Shqipe“,