Shpëtohen nga ngrirja në frigorifer, kosovarët që po tentonin të hynin në SHBA

Policia kufitare tek pika e kontrollit Falfurrias në Teksas, SHBA, ka arritur të shpëtoj 18 persona të cilët ishin fshehur në një kamion, shkruan Kristv, transmeton Klan Kosova. Imigrantët janë shpëtuar nga kamioni frigorifer ku kishin mbetur të ngujuar, ku temperatura ishte vendosur në dhjetë gradë. Imigrantët vinin nga Meksika, Kolumbia, Honduras, El Salvador, Guatemala dhe Kosova. Ata janë dërguar në një objekt për imigrantë, ndërsa ngasësi i kamionit është arrestuar