Një burrë që po mbytej në det në Durrës është shpëtuar.

Me varkën e tij, 60-vjeçari Luan Hajdaraj kishte shkuar 3 milje larg bregut dhe kishte humbur orientimin në errësirë.

Sinjali që Luan Hajdaraj ishte në rrezik u dha nga një anije në Radë. Ai u gjet në orën 6:15 në gjendje të mirë.

Artikulli paraprakTRANSPORTONIN KLANDESTINË, 4 TË ARRESTUAR
Artikulli tjetërDOKUMENTE FALSE DREJT ANGLISË E GJERMANISË, KAPEN FALSIFIKATORËT