SHËRBIMI SOCIAL: TË RESPEKTOHEN AFATET PËR PARAQITJEN E DOSJEVE PËR PAAFTËSINË. Vajza e familjes Zefi shumë shpejt mund të trajtohen me kemp.

Mjeku i shërbimit social në Shkodër Bahri Çukaj shprehet se institucioni ku ai bën pjesë është i predispozuar për ta ndihmuar familjen Zefi…. Mjeku i shërbimit social bën edhe një apel për të gjithë ata që përfitojnë paaftësinë që të paraqiten në afatet e duhura.Nuk duhet të lihen dosjet në ditën e fundit për komisionim sepse është e pamundur që të shqyrtohen aq shpejt ndaj një apel është edhe për administratorët në secilën prej komunave. Në dyert e shërbimit rajonal social në Shkodër ka një volum të madh çështjesh dhe dosjesh ndaj duke patur parasysh ngarkesën kërkohet që për çdo rast të respektohen afatet ligjore.

[iframe width=”100%” height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/G8w-bvDh7q0?showinfo=0″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakPARTIA SOCIALISTE, ZGJEDHJET LOKALE 2015
Artikulli tjetërSALIANJI: DEKRIMINALIZIMI SHËNDOSH SHOQËRINË