RAMA – MUSTAFA: PO HEDHIM HAPA TË SIGURTË DREJT INTEGRIMIT TË PËRBASHKËT. Dy qeveritë e Kosovës dhe të Shqipërisë jane mbledhur sot në Tiranë ku pritet të nënshkruhen marrëveshje për arsimin, ekonomin, sigurinë, bujqësinë dhe tregtinë.

Mbledhja e përbashkët zhvillohet në Pallatin e Kongreseve nën moton “Një tokë, Një popull, Një ëndërr”. Mbledhja u cel me fjalën përshëndetëse nga dy kryeministrat Edi Rama dhe i Kosovës Isa Mustafa. Nën muzikën e dy himneve kombëtarë të Kosovës dhe Shqipërisë dy kryeministrat çelën ceremoninë zyrtare të pritjes së delegacionit të Kosovës në pallatin e Kongreseve.