MURIQAN, MEREPEZA: POLICIA E SHKODRËS KA NDALUAR 130 PERSONA NGA VËNDET E TRETA. Përmirësimi i sistemit të azilit dhe migracionit përzier në Mal të Zi-Shqiperi ishte tema e konferences se mbajtur ne piken e perbaShket kufitare te muriqan-sukobine nga perfaqesues te Malit te zi dhe Mhqiperise.

Drejtori i Përgjithshëm për kufirin e migracionin Shqiptar , Genc Merepeza u shpreh se migracioni eshte nje fenomen qe ka vene ne levizje te gjithe rajonin per ta luftuar ndersa foli me nota optimiste per punen e perbashket. Veprimi i përbashkët nën kujdesin e Organizatës Ndërkombëtare për Migracionin dhe programin e DCAF-së ka sjelle frytet e saj.Ne fund te ketij takimi perfaqesues te dy shteteve u njohen nga afer me automjetet e reja te policise kufitare.