NISHANI – IVANOV: DUHET MË TËPËR BASHKËPUNIM DY PALËSH.

“SHKËMBIMI EKONOMIK MES SHQIPËRISË DHE MAQEDONISË NUK REFLEKTON FQINJËSINË E MIRË NDËRMJET DY VENDEVE.” DEKLARATA ËSHTË BËRË DITËN E SOTME NGA PRESIDENTI I SHQIPËRISË BUJAR NISHANI DHE AI I MAQEDONISË GEORGE IVANOV, GJATË VIZITËS SË KËTIJ TË FUNDIT NË VENDIN TONË ME FTESË TË KREUT TË SHTETIT SHQIPTAR. NË KONFERENCËN E PËRBAHKËT PËR SHTYP, DY PRESIDENTËT VLERËSUAN MARRËDHËNIET E MIRA MES DY VENDEVE SI DHE VIZITAT DHE BASHKËPUNIMIN E TYRE NË FUSHËN POLITIKE.