Ish- ministri i Shëndetësisë Tritan Shehu është shprehur se Shqipëria ka numrin më të lartë të vdekjeve në botë.

Me një postim në facebook, ish-ministria i ka drejtuar disa pyetje ministrisë së Shëndetësisë, pyetje për të cilat kërkon përgjigje.

Ai i ka kërkuar qeverisë dhe ministsisë së Shëndetësisë të lënë propagandën dhe të mos përdorin vaksina të pacertifikuara.