Dogana e Barit dhe Guardia di Finanza kanë sekuestruare mbi 300 kilogramë mish e 330 kilogramë djathë e qumësht.

Produktet ishin pa certifikatën e sigurisë të parashikuar nga ligji. Malli, i cili transportohej nga dy shqiptarët u bllokua dhe konfiskua. Pas veprimeve procedurale të doganës italiane, malli u shkatërrua