Tre shqiptarë në Itali, duke udhëtuar me shpejtësi të madhe, janë përplasur me makinën e një grua, të cilën e kanë nxjerrë nga rruga; makina ka përfunduar brenda një karburanti, e përplasur më një kolonë.

Shqiptarët dhe gruaja u plagosën; më shumë dëmtime pësoi gruaja, e cila mbeti edhe e bllokuar në makinë nga goditja e fortë dhe i shpërtheu edhe njera nga gomat.

Zjarrfikësit kanë ardhur em shpejtëi për ta nxjerrë nga mjeti dhe e kanë dërguar në spital.