Ka nisur faa e parë e regjistrimeve në universitetin e Shkodrës “Luigj Gurakuqi”. rektorja Suzana Golemi tha se janë bërë më shumë se 7000 aplikime nga maturantët, ndërsa degët më të kërkuara mbeten Infermieria, Juridiku dhe Ekonomiku. Rektorja Golemi tha se këtë vit asnjë degë nuk rrezikon mbylljen.

Këtë vit akademik do të hapen dy degë të reja studimi, Informatika dhe Biologjia në gjuhën angleze.

Regjistrimet do të zhvillohen në 7 faza, ku maturantët kanë mundësi të regjistrohen në degën e preferuar në universitetin e Shkodrës “Luigj Gurakuqi”

 

Artikulli paraprakBYPASS-I I SHKODRËS PA MIRËMBAJTJE, DËMTOHEN SËRISH BARRIERAT
Artikulli tjetërTASK-FORCA PËR PESHKIMIN NIS PASTRIMIN E LIQENIT