DHURATË E “BUNA 1”, GJELUCI: NISMA TË TILLË TË KETË GJITHMONË.Shtëpia e fëmijës parashkollore 3-6 vjeç tashmë do të ketë një sallë teatri që deri tani ka munguar.

Producenti i “BUNA 1” Arben Mazi është ai i cili ka mundësuar atë sallë duke dhuruar fondet e disa shfaqjeve të tij.Drejtorja e shtëpisë së fëmijës Anjeze Gjeluci bashkë me drejtoren e shërbimit social Valbona Tula dhe drejtorisë së arsimit Afërdita Haka u shprehën se nisma të tilla duhet të ketë gjithmonë.Fëmijët në shtëpinë parashkollore 3-6 vjeç tashmë do të kenë një ambjent më shumë për të kaluar kohën e për më tepër për tu argëtuar.

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/AYK_SNps9Qg” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakALERGJITË, VIROZAT DHE LAGËSHTIRA PROBLEM
Artikulli tjetërMAZHORANCA DHE OPOZITA, JASHTË VËNDIT