GJELUCI: DITË PLOT AKTIVITETE PËR FËMIJËT, 20 MAJI JUSTIFIKIM PËR TË FESTUAR. Shtepia e femijes parashkollor eshte zgjuar kete mengjes me deshiren e madhe per tu veshur bukur e per te festuar 20 majin, nje salle e mbushur me lodra, muzike e miq i priti keta femije per te festuar se bashku diten nderkombetare te femijeve jetime.

Femijet e shkolles se Bahcallekut dhuruan ne kete dite per femijet jetime nje koncert me kenge e recitime por festa e femijeve do vijoje gjate gjithe dites me aktivitete, lojra dhe shetitje. Nderkaq drejtoresha Gjeluci ka treguar se kjo dite eshte thjesht nje justifikim per te festuar per keta femije pasi kjo dite duhet te kujtohet per sa me pak femije, qe shume prej tyre te jetojne prane familjeve te tyre.