Në ditën e fëmijëve është përuruar edhe hapja e dyqanit më të ri në Shkodër i cili u dedikohet vetëm fëmijëve.

“Shtëpia e lodrave” hapi dyert e tij këtë të premte edhe në Shkodër duke ofruar një gamë të gjerë artikujsh si lodra të ndryshme, aksesorë dhe ushqime për fëmijë por nuk mungojnë edhe artikujt e ndryshëm për në shkollë.

Të gjithë artikujt që mund ti gjeni në dyqanin “Shtëpia e lodrave” janë nga brendet me të njohura në të gjithë botë por njëkohësisht e veçanta e “Shtëpia e lodrave” është se të gjitha këto artikuj janë të çertifikuara.

“Shtëpia e lodrave” mund ta gjeni shumë thjeshtë në sheshin “Demokracia” pranë ish “5 Heronjte” ku do të jenë hë hapur çdo ditë nga ora 8 e mëngjesit deri në orën 21 e darkës.

Ju mbetet vetëm ta vizitoni pasi tek “Shtëpia e lodrave” mund të gjeni çdo gjë kërkoni.

 

Artikulli paraprakSPAHO SULMON RAMËN: QËNDRIME SKANDALOZE NDAJ POLICISË, PO TË VJEN FUNDI
Artikulli tjetërKONFERENCË NDËRKOMBËTARE, MJEKËSIA TEKNIKE