1 tetori, dita ndërkombëtare e të moshuarve është festuar me anjë aktivitet kulturor pikërisht në shtëpinë e të moshuarve në qytetin e Shkodrës.

Si çdo vit medreseja e djemve “Haxhi Sheh Shamia” dhe shkolla “Ismail Qemali” sollën disa ndihma për të moshuarit.

TË MOSHUARIT: NJË DITË E RËNDËSISHME PËR NE

Nxënësit e shkollave, vetë të moshuarit por edhe drejtuesit e shtëpësisë së të moshuarve u shprehën se 1 tetori është një ditë e rëndësishme.

Aktivitetet kulturore e festive në shtëpinë e të moshuarve tashmë janë kthyer në një traditë të bukur teksa çdo vit 1 tetori kthehet në një ditë argëtimi pë rata të moshuar që më shumë se çdo kanë nevojë për ngrohtësinë e pjesës tjetër të shoqërisë.

Artikulli paraprakSPAHIJA: EKSODI SHQIPTARËVE NGA KEQEVERISJA RAMA-META
Artikulli tjetërSOT 1 TETORI, NISMA “TË PASTROJMË BOTËN”