GUSHTA: KY RIKONSTRUKSION MEGJITHËSE I PJESSHËM ISHTE TEPËR I NEVOJSHËM. Rikonstruksioni i pjesshem i godines se Shtepise se te Moshuarve ne qytetin e Shkodres e realizuar me nje fond te konsideruar nga Bashkia Shkoder eshte drejt perfundimit.

Drejtoresha e ketij institucioni tregoi per punen e bere dhe ate qe pritet te behet. Shtepia e te Moshuarve kishte probleme te medha me ambjentet fizike dhe me kushtet qe ofronte kjo godine per jetesen e rreth 70 te moshuarve. Prandaj ky rikonstruksion ishte mese i nevojshem por i pjesshem prandaj priten te tjera investime per rikonstruksionin e plote te godines.

[iframe width=”100%” height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/Y2C1_NFTDB8?showinfo=0″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]