Kandidati për deputet i PD për qarkun Shkodër Bardh Spahia ka zhvilluar takime në fshatin Shtoj të njësisë Rrethina. Kandidati Spahia u njoh me situatën e vështirë që kanë banorët atje ku pjesa më e madhe blejnë me lista në dyqanet e fshatit.

Kandidati Spahia tregoi për mbështetjen që PD do japë për bujqësinë pas zgjedhjeve të 25 prillit dhe se si qeveria nuk ka financuar asnjë projekt të bashkisë Shkodër.