Është shtyrë afati i regjistrimit për vitin shkollor 2023-2024.

Ministria e Arsimit bën me dije se procesi i regjistrimit të nxënësve për vitin shkollor 2023-2024 për klasën e parë, gjimnaz ose shkollë të mesme të orientuar do të shtyhet deri më datë 04.09.2023 ora 23:59.

Ndërsa regjistrimi i nxënësve për vitin shkollor 2023-2024, për shkollën e mesme profesionale dhe gjimnaz me kohë të pjesshme mbi 18 vjeç do të vijojnë të mbeten të hapura deri më datë 30.09.2023 ora 23:59.

Artikulli paraprakTEMPERATURAT DO TË ARRIJNË DERI NË 33 GRADË, PARASHIKIMI I MOTIT PËR SOT
Artikulli tjetërDEMOKRATËT MBLIDHEN SOT TE ‘ASLLAN RUSI’, JA VENDIMET ME RËNDËSI QË PRITET TË MARRË KUVENDI KOMBËTAR I PD