ARTUR LUKA: DUHET TË SHIHET MUNDËSIA QË AS QYTETARËT TË MOS RËNDOHEN. Cmimi I biletes per transportin urban ne Shkoder nuk do te sndryshoje per nje afat te pacaktuar.

Ka qene kjo kerkesa e keshilltarit te partise Demorkatike Artur Luka I cili ka deklaruar se kjo ceshtje duhet te diskutohet ne nje moment te dyte pasi nuk duhet qe te rendohen xhepat e qytetareve shkodrane, dhe se duhet gjetur nje forme edhe me kompanine kontraktuese. Ne Buxhetin e Bashise se Shkodres per vitin 2015-te ishte parashikuar qe cmimi I nje vbilete ne transportin urban nga 30 lek te shkonte ne 40 lek, per shkak te kostove te transporit qe ka komapnia kontraktuese e sherbimit urban ne Shkoder, por duket se kjo rritje nuk do te ndodhe edhe per disa muaj.

[iframe width=”100%” height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/xGeKrLShOx0″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]