Shuhet në moshën 82 vjeçar këngëatri kanadez Leonar Cohen.

Ai ishte ndër këngëtarët më të njohur në botë ku repertori I tij muzikor përfshinë hite shumë të njohura si “Dance me to the end of love”, “Hallelujah”, “Traveling light” etj. Gjatë karrierës së tij shumëvjeçare ai ka publikuar 14 albume ku I fundit është publikuar në muajin e shkuar. Për vdekjen e tij lajmi iu bë I njour në Face Book në faqen e tij zyrtare ku shkruhej “Me hidhërim të madh ju njoftojmë se poeti legjendar, tekstshkruesi dhe artisti Leonard Cohen ka ndërruar jetë”. Nuk bëhën të ditura shkaqet e vdekjes së këngëtarit të famshëm por pritet që ceremoinia e tij përkujtimore të mbahet në Los Angeles.