Avokatët e Emiljano Shullazit dhe bandës së tij kanë hequr dorë nga pyetja e ish-kryeministrit Sali Berisha dhe Ardian Çipës. Gjykata kishte pranuar më herët kërkesën për të marrë në pyetje Berishën. Avokatët kanë kërkuar ballafaqim të ri në gjyq mes Ylvi Beqajt dhe dy avokatëve Nexhdet Kambo dhe Alban Qafa, si dhe ballafaqim të Beqajt dhe dy gazetarëve.

Gjykata nuk është shprehur akoma lidhur me këtë kërkesë.