PMNZSH, AMBULANCA DHE POLICIA STËRVITJE TË PËRBASHKËT. Policia e Zjarrfikesve e mbrojtjes nga Zjarri dhe Shpetimi Shkoder kane realizuar nje stervitje te perbashket me ndihmen e shpejte malteser dhe policine.Demostrimi u krye ne zonen e quajtur si fabrika e fermentimit ndersa fillimisht u krye stervitja se si duhet te nderhyhet ne rastet kur duhet te shpetohet nje jete njeriu ne katet e larta dhe fikjen e zjarreve.

Komandandet e repartit te zjarrfikseve Shkoder dhe Puke shprehen se stervitje te tilla sherbejne per te treguar gatishmerine e ketyre institucioneve ne sherbim te qytetareve duke qene se jemei ne prag te sezonit veror. Demostrim mbi rastet e nderhyrjes se shpejte kishte te bente me pjesmarrjen e Shkodres Pukes dhe Malesise se Madhe.I pranishem per te pare nga afer kete simulim te rasteve emergjente ishte edhe drejtori i Policia e Zjarrfikesve e mbrojtjes nga Zjarri dhe Shpetimi Shkoder Zamir Sylja I cili informon se Stervitje te tilla sherbejne edhe per te provur se sa bashkpunues mund te jene se bashku 3 institucione se bashku si policia ,ambulanca dhe zjarrfikeset.