Kjo është koha perfekte për të shkëlqyer. Tendencat e bukurisë së Vitit të Ri fokusohen tek efekti “ shkëlqim ”, nga make-up-i deri tek dukja e flokëve . Lëkura e fytyrës shkëlqen me reflektime të ylberta, shikimi bëhet intensiv dhe i shkëlqyeshëm, buzët të kuqe dhe shkëlqyese .

Ngjyrat e momentit janë ari dhe argjendi, nuancat vezulluese dhe reflektimet e perlës, ndërsa të famshmit na japin edhe disa ide më të qarta.