Kemi dëgjuar se kur telefoni bie në ujë, veprimi i parë që duhet të bëjmë është ta fikni atë dhe e fusni në një qese më oriz dhe ai rregullohet.

Kompania për prodhimin e telefonave, Gazelle ka kryer disa teste dhe ka ardhur në përfundim se më efikas në shpëtimin e telefonit është materiali i cili u shtrohet maceve në strofullën e tyre. Ky material është më absorbues se sa orizi dhe ka dhënë rezultate shumë më të mira në këtë drejtim. Po ashtu, rezultate më të mira se orizi kanë dhënë edhe kuskusi dhe tërshëra të cilat kanë qenë shumë më të mira në absorbimin e lagështisë.

Artikulli paraprakOPERACION NDËRKOMBËTAR ANTIDROGE, ARRESTOHEN 30 PERSONA
Artikulli tjetërREFORMA NË DREJTËSI, RAMA: PD-ja BËRI PROPOZIM TË RI APO AVAZIN E VJETËR?!