VUKA: JANË MARRË TË GJITHA MASAT E DUHURA NGA ANA E BASHKISË.Ardhja e sezonit dimëror ka detyruar Bashkinë e Shkodrës që të marrë masa për ngrohjen e nxënësve në shkollat e qytetit të Shkodrës.

Drejtori i zyrës së arsimit në Bashki Ludovik Vuka thotë se tashmë gjithçka është gati.Sipas drejtorit Vuka sasia e gazit për ngrohje dhe e druve është e mjaftueshme për shkollat e Shkodrës.Sidoqoftë një kujdes më të madh kanë edhe vetë prindërit e fëmijëve të cilët për të qenë sa më të sigurte veshin fëmijët e tyre me rroba dimërore të trasha në një rast kur në klasë mund të ketë problem sa i përket ngrohjes.

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/losJQYvhGyI” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakRIKONSTRUKTOHET RRUGA “ENVER DRAÇINI”
Artikulli tjetërQUMËSHTI, DËSHTON SUBVENCIONIMI PËR FERMERËT