DUKE PARË KËTË SITUATË TË VËSHTIRË DHE KAOTIKE TEK VLLAZNIA, ISH-FUTBOLLISTI I VLLAZNISË VIORESIN SINANI TASHMË NË ROLIN E ANËTARIT NË KËSHILLIN BASHKIAK TË SHKODRËS KËRKOI LLOGARI PËR GJENDJEN NË KLUBIN KUQEBLU SI DHE THA SE PËRGJEGJËSIT DUHET TË SHPJEGOJNË SE ÇFARË PO BËHET ME KUQEBLUTË.