Partia Demokratike e ka konsideruar zbatimin e sistemit të fiskalizimit në vend si një instrument për të vënë në vështirësi bizneset, kryesisht të vogla dhe për t’i falimentuar ato.

Deputetja e zgjedhur Emilia Koliqi me një postim në Facebook shprehet se qeveria është një armike e betuar e sipërmarrjes së ndershme private.

“Kjo qeveri, është një armike e betuar e sipërmarrjes së ndershme private, dhe procesi i fiskalizimit do të jetë një instrument për të vënë në vështirësi bizneset, kryesisht të vogla dhe për t’i falimentuar ato.”- shkruan deputetja.

https://www.facebook.com/105038464992187/posts/204364938392872/