MESI: KA RRITJE TË SHIFRAVE TË GRIPIT POR JEMI NË KUSHTE NORMALE Periudha stinore qe po kalojme eshte nje periudhe vulnerabel per problematiken e gjendjes gripale megjithate aktualisht ne Shkoder

gjendja eshte brenda shifrave normale . Megjithese ka nje rritje te rasteve te virozave dhe gripit sipas shefit te epidemiologjise ne drsh kjo situate sezonale gripale eshte normale dhe joproblematike.

[iframe width=”300″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/amP4gTVs-EQ” frameborder=”0″ allowfullscreen ]