“STAR SPORT” PËRCJELLË ZHVILLIMET E FUNDIT SPORTIVE.Emisioni sportiv, “Star Sport”  është fokusuar tek situata aktuale e Vllaznisë duke u  ndalur në shtyrjen e mbledhjes së radhës të Këshillit Bashkiak, dhe kthimin e këshillit në një arenë politike.

Pikërisht për këtë i ftuar në studio ka qenë veteran i futbollit Nikollë Gjergji dhe specialisti i gjykimit Mëhill Shkëmbi. Përveç Vllaznisë, “Star Sport” është ndalur dhe  në diskutime për ekipin e basketbollit, dhe incidentit të ndodhur në pallatin e sportit “Qazim Dervishi” Po ashtu “Star Sport” i ka kushtuar një rëndësi të veçantë edhe  ndeshjes që do të zhvillohet ditën e  enjte në ligën ballkanike mes Vllaznisë dhe Craiova. 

 

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/wwBumuVOwus?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakBASHKIA, TË ARDHURAT NDIKOHEN NGA FAKTORË TË JASHTËM
Artikulli tjetërINTEGRIMI I SHQIPËRISË NË NË BE