DREJTORI TONAJ: PREJ NJË MUAJ PREFEKTI RADOVANI NUK KTHEN PËRGJIGJE.Rrugët rurale në Qarkun e Shkodrës nuk kanë patur asnjë investim. Është drejtori i rrugëve rurale Dedë Tonaj ai i cili konfirmon mungesën e investimeve.Ka një muaj që drejtori Tonaj i ka nisur nëj shkresë Prefekturës së Qarkut Shkodër për të marrë masa por deri tani nuk ka asnjë përgjigje nga prefekti Radovani.

Sipas drejtorit të rrugëve rurale duhen edhe të paktën 2 borëpastruese për Fushë-Arrësin dhe Kelmendin që ndryshe nga prefekti Radovani thotë se përveçse nuk kanë mbërritur ende nuk ka as informacion.Sidoqoftë situate në rrugët rurale nuk është e keqe. Aksi më problematik është Kir-Mali Shoshit.

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/hOxihitLhwM” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakSHFAQJE CIRKU PËR FËMIJËT E SHKOLLAVE
Artikulli tjetërPERSONAT ME VARËSI NGA DROGA