Një tjetër skandal del në dritë në lidhje me të dhënat personale të qytetarëve. Një listë me emra drejtuesish të institucioneve publike dhe private, kartat e identitetet dhe rrogat e tyre, qarkullon në rrjetet sociale.

Është fjala për një databazë me të dhënat e qytetarëve të punësuar në sektorin privat dhe publik, shoqëruar me kartat e tyre të identitetit, pozicionin e punës dhe rrogën, që po shpërndahet në Whatsapp.Duke marrë shkas nga ky skandal, prokuroria po verifikon burimin e listës.

Listen e disponojne disa media, por për arsye të ruajtjes së privatësisë, nuk do të publikohet.

Artikulli paraprakNGA HEQJA E PIKËVE TE MASAT SHTRËNGUESE PËR TESTIN E PATENTËS, GJITHA NDRYSHIMET NË KODIN RRUGOR
Artikulli tjetërSHKODËR, MOTI I FTOHTË, PROBLEME PËR LËKURËN E NJERIUT