Zbulohen pagat në PD, ja sa paguhej Basha si kryetar partie dhe bashkëpunëtorët e tij. Gjatë vitit 2021, deri në momentin që ka marrë mandatin e deputetit, kreu i PD-së, Lulzim Basha është paguar nga selia blu me pagën 150 mijë lekë të reja në muaj.

Në databazën e bërë tashmë publike, janë të përfshira edhe partitë politike, të cilat kanë zyrtarët e tyre të regjistruar në regjistrin e tatim taksave.

Pas Bashës, zyrtari më i paguar është sekretari i përgjithshëm I PD-së, Gazmend Bardhi me pagën 129 mijë lekë në muaj si dhe Etion Kapedani me pagën 123 mijë lekë në muaj.

Pagat në PD

Lulzim Basha Kryetar i PD 150,000.00

Gazmend Bardhi Sekretar i Përgjithshëm 129,329.00

Etion Kapedani Drejtor Departamenti 123,468.00

Erla Mëhilli Drejtor Informacioni 106,160.00

Belind Këlliçi Drejtor Departamenti 100,020.00

Partitë e tjera

Edlir Petanaj PARTIA E GJELBËR 60,000.00 Kryetar

Shpëtim Idrizi PDIU 215,131.00 Kryetar

Mesila Doda PDIU 188,570.00 Sekretar i përgjithshëm e PDIU