DREJTUES TE ARSIMIT SHMANGIN NGA PËRGJEGJËSITË MESUESEN PIRANI. Skandali ndodhur pak ditë më pare pikërisht në këtë shkollë ka tërhequr vemendjen e të gjithëve si një ngjarjet e pa precedent.

“Star Plus” ka vëzhguar nga afër t shkollën 9 vjeçare “Prekë Gjoni” në Bajzë për të mësuar më shumë rreth ngjarjes. I pari që ka reguar në lidhje me këtë problem ka qenë drejtori i shkollës, Gasper Deda i cili ka njoftuar drejtorinë e policisë dhe ka marrë masën konkrete në pezullim të mësueses Suela Piranaj, që ushtori dhunë ndaj nxënësit të klasës së 7-të. Skandali i ndodhur në shkollën 9 vjeçare “Prekë Gjoni” të Bajzës ku mësuesja ka ushtruar dhunë ndaj nxënësit, ka sjellë reagimin e të gjithëve si një fenomen shqetësues dhe që nuk duhet të ndodhë në ambjentet e shkollave shqiptare.

[iframe width=”300″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/t3uHB6tesnY” frameborder=”0″ allowfullscreen ]