STAR Memory është emision i tipit dokumentaresk apo reportazh. Ky format do të përpiqet të sjelli çdo javë një tematikë ndryshe; Biografi, Data Historike, Personazhe Historike, Tema nga jeta e përditshme, Reportazhe mbi tema të aktuale dhe të kaluara, mbi njerëz të zakonshëm me dhunti në fusha të ndryshme të jetës, etj.

 

Ideuar dhe moderuar nga Sead Cena.

Star Plus TV. 

Transmetimi të shtunën ora 20:45, ritransmetimi të dielën ora 12:30 dhe të premten ora 23:00. Star Plus tv mund ta ndiqni edhe në paketën ABCOM, kanali 146 dhe LIVEASTREAM në https://www.starplus-tv.com/

(transmetuar më 18 tetor 2014)

Artikulli paraprakXHUDO, KELMENDI DREJT TITULLIT NË ABU DHABI
Artikulli tjetërSHKODRANËT PËR NJË NATE TË FRIKSHËM