Ka zgjatur seanca stervitore disa minuta me shume se sa  cdo seance tjeter gjate tere javes pergatitje te “Velecikut” anti “Tirana” “B”

kete pasdite te se premtes, kjo per vete faktin se  Tekniku I skuadres koplikase  Besnik Duli, ne kete séance stervitore vecmas elementeve te tjere teknik e fizik, ka  organizuar edhe proven “xhenerale” , pra ndeshjen e kontrollit, mes ekipit te pare dhe te dyte. Impenjimi I lojtarve ne kete ndeshje kontrolli nuk ishte thjeshte per te treguar ate cfare kishin arritur gjate pregaditjeve stervitore te nje jave, por ne nje fare menyre edhe gare per tu perfshire ne njembedhjeteshin e pare, anti “Tirana””B”.Kete ndeshje stervitore e ka ndjekur edhe kamera e star plus tv, cka tregon realiasht impenjimin e te gjithe lojtarve, per te qene te gatshem ne kete perballje. Ndaj pikrisht  per kete pragendeshje, eshte shprehur trajnieri I “Velecikut”  Besnik Duli.Kesisoj duket se lojtaret  dhe tekniket e “Velecikut” po mendojne per te kryer detyren e tyre, por  keta  I bejne thirrje edhe  Bashkise M.Madhe,  pronarja e vetme e kesaj skuadre,  qe tegjejne ruget dhe mundesite rale, per te financuar me tej  kete  ekip, po keshtu nje fetese publike I eshte drejtuar edhe bizenesit te M.Madhe per te kontribuar, per skuadren e tyre “Veleciku”