Konfederata e Sindikatave te Shqiperise dega Shkoder ngre shqetesimin se rreth 40 mije arsimtare jane pa kontrate kolektive.Kryetari i kesaj zyre Fatmir Smajli informon se ne kete sektor jane rreth 70% perqind e mesuesve qe jane pjese e konfederates me fjale te thjeshta 1380 te tille jane anetare .Kryetari Smajli eshte ne pritje te respektimit te ligjit.

Konfederata e deges Shkoder paralajmeron protesta dhe greva te nje pas njeshme nese shume subjkete shteterore nuk do te plotesojne kontratat kolektive.Konfederata e sindikatave te Shqiperise do te kete ne qender te vemendjes mjaft firma private dhe institucione shteterore ne zbatimin e kontratave kolektive ne te cilen jane gjithsej 30 kontrata . Ajo ben thirrje qe te hiqet dore nga shkelejet flagrante.

Artikulli paraprakKREU I SINDIKATËS SË SHËNDETËSISË HEDH POSHTË AKUZAT
Artikulli tjetërVOLTANA ADEMI SHËNJESTRON DREJTUESIT E VLLAZNISË