SHOQATA “ISTANBUL” MBLEDH INTELEKTUALË TË SHKODRËS NË SOFRËN E PËRVITSHME. Ne kuader te muajit te madherueshem te Ramazanit, Shoqata Instanbul ne Shkoder, ka organizuar yftarin e pervitshem tashme te ktjyer ne tradite, “Sofra Tradicionale e Yftarit” me pjesmarrjen e autoriteteve publike, intelektualeve te qytetit te Shkodres dhe shume te ftuarve.

Prezent ne kete yftar ka qene edhe kryetarja e zgjedhur tashme e Bashkise se Shkodres zonja Voltana Ademi, deputete, si dhe keshilltare te rinj te bashkise se shkodres te dale pas zgjedhjeve te 21 Qershorit. Koordinatori I Shoqates Istanbul ne Shkoder Evans Drishti, ka falenderuar te gjithe te pranishmit per pjesmarrjen por ka bere edhe nje panorama te shkurter te aktivitetit te shoqates Istanbul ne Shkoder. Deputetja e shkodres, Irma Kopliku gjate fjales se saj, kujtoi edhe fillimit pikerisht prane medresese se vajzave, si e para nen/drejtoreshe e kesaj shkolle ne Shkoder. Prezent ne kete yftar kane qene edhe perfaqesues te Ambasades Turke ne Shqiperi te cilet vleresuan lidhjen mes dy vendeve e ne menyre te vecante mes shkodres dhe Turqise.