Proteste prane gjykates se shkalles se pare ne Shkoder ne mbeshtetje te kryekomisar Saimir Rrustemit dhe 13 te arrestuarve te tjere te dyshuar per disa tendera per rikonstruksionin e godines se komisariatit te policise Malesi e Madhe. Nje grup qyterash po protestojne paqesisht ndersa mbajnr pankarta ne dusr me mbishkrime te ndryshme ne mbeshtetje te kryekomisar Saimir Rrustemit dhe te arrestuarve te tjere.