REND DITE TEPËR I NGJESHUR. PRITET MIRATIMI I REFORMËS TERRITORIALE .

Me nje rend teper te ngjeshur dite, ka nisur sot punimet séanca e fundit plenare e Kuvendit te Shqiperise.
Nder 12 projektligjet e dites se sotme, me I rendesishmi eshte ai per Strategjine e Sigurise Kombetare, ndersa projektligjet e tjera kane natyre ekonomike, sociale, si dhe drejtesi.
Diskutim te gjere mes deputeteve ka marre sidomos ligji per policine e shtetit, qe sipas ministrit te Brendshem, I hap rrugen depolitizimit.
Ashtu sikurse kishte paralajmeruar prej kohesh, opozita nuk iu bashkua as sot punimeve te Kuvendit.
Megjithate, mazhoranca e majte ka rastin te konfirmohet si e tille, nepermjet votimit te 6 projektligjeve, k under me te rendesishmit eshte Projektligji per reformen territoriale.

Artikulli paraprakRRESHJET, NDIKIMI I TYRE TEK PRODHIMET BUJQËSORE
Artikulli tjetërOBAMA NË GJYQ ?