Sherbimi I bluzave te bardha ne spitalin e Koplikut vazhdon te jete non stop 24-ore , ne sherbime te komunitetit M.Madhe .

reparti I urgjenses, mjeket e familjes, infermjeret dhe drejtuesit e autombulancave jane non stop 24-ore , ne sherbim te banoreve te Bashkise M.Madhe .Ne lidhje me sherbimin qe ofrohet ne kete spital, ka folur mjeku i njohur zeqir duka. Nje problem shqetesues ngelet komunikimi i banoreve te Malesise se Madhe me spitalin e koplikut nepermjet linjes telefonike pasi nr 127 i spitalit nuk eshte i disponueshem per te gjitha kompanite telefonike ne zone . Gjithsesi telefoni fiks 28-48 I sherbimit spitalore Koplik prane rrepartit te urgjenses eshte ne sherbime non stop 24-ore .