DEKLARATË E DREJTORI TË ISKSH NË SHQIPËRI ASTRIT BECI. Drejtori i përgjithshëm i Institutit të Sigurimeve Shëndetësore gjatë analizës një-vjeçare të ISKSH Shkodër ishte disi kritik në fjalë e tij teksa kërkoi kontrolle më të detajuara pë rata që abuzojnë. Duke folur për spitalin e Koplikut që nuk funksionon, drejtori Beci tha se shkak është mungesa e mjekëve. Spitali i Koplikut dhe Pukës duhet të kthehen në qendra shëndetësore u shpreh Beci.

Gjatë këtij viti drejtori i përgjithshëm i ISKSH, Astrit Beci premtoi se arritjet do të jenë më të mëdha dhe qytetarëve do t’i ofrohet një shërbim më i përmirësuar.

[iframe width=”100%” height=”390″ src=”https://www.youtube.com/embed/TFmWjeY5jGo” frameborder=”0″ allowfullscreen ]